• news11
  • news11
  • news11
  • news11
  • news11
  • news11
کد خبر: ۱۲۶
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۴:۳۱
سرآشپز شماره ده به روایت "ورزش و تصویر"
علیمنصور با هر چیزی که با شکم ارتباط داشته باشد، جور است. از میز غذایش می توان فهمید چه قدر به قول خودش شکمو و به قول ما که با او سر شوخی را باز نکرده ایم، خوش خوراک است

علیرضا منصوریان و کسب و کارش به روایت تصویریکی از معروف ترین رستوران دارهای فوتبال علیرضا منصوریان است، با رستوران های زنجیره ای نامبر تن (شماره 10) منصوریان با دو شعبه در رسالت و شهرک غرب در دنیای فست فود و غذای سریع، با برندهای سرشناس این عرصه زورآزمایی می کند. برای شماره اول ورزش و تصویر و بخش حرفه ای ها سراغ منصوریان رفتیم و در شماره های آینده حتما به مشاغل دیگری که ستاره های فوتبال برای گذران زندگی انتخاب کرده اند، سرک می کشیم

منصوریان چگونه وارد دنیای غذای سریع شد؟ خودش می گوید؛ من 10سال پیش رستوران سنتی داشتم به اسم اسپادانا ولی تجربه فست فود نداشتم. با شریک خودم علیرضا غفوری زاده که در یک خانواده ورزشی متولد شده و پدرش و مادرش هر دو از قهرمانان دوومیدانی ایران هستند، وارد کار فست فود شدیم. اولش فکر می کردیم پیتزا و کنتاکی راحت است اما بعد 6 ماه به خاطر فشار و سختی کار می خواستیم جمع کنیم و برویم دنبال زندگی مان!

علیرضا منصوریان و کسب و کارش به روایت تصویر

یکی از دلایل علاقه مندی ام به رستوران این است که با مردم مستقیم در ارتباط هستی... واکنش مردم در جامعه نشان می دهد راه را درست می روی یا در مسیر نادرستی قرار داری. وقتی مردم با تو خوب رفتار کنند یعنی از عملکردت و رفتارت راضی هستند اما اگر آنها کارت زرد به تو بدهند باید مسیرت را عوض کنی.
با شریکم یک سال و نیم تحقیق کردیم و بعد از ارزیابی مک دونالد، کینگ برگر و کی اف سی و برندهای معتبر صنعت غذا در ایرن و جهان، با هدف یک کار حرفه ای وارد بازار شدیم. با هم قرار گذاشتیم به 2 اصل وفادار باشیم. کیفیت بالا و استفاده از مواد اولیه درجه یک. چه طور خود من دوست ندارم وقتی با خانواده ام به یک رستوران می روم، غذای بد بخورم، مردم هم همین احساس را دارند و ما تلاش می کنیم هرگز سودمان را از طریق پایین آوردن کیفیت مواد اولیه، بالا نبریم.

شعبه یک فست فود شماره 10 علیرضا منصوریان (نامبر تن) در رسالت، دردشت روبروی مترو علم و صنعت واقع شده که 700 متر پارکینگ دارد، مبله است، با گنجایش تقریبا 200 نفر. شعبه دو هم در سعادت آباد نبش سی و یکم واقع شده با گنجایش صد نفر و فقط 200 متر با باشگاه استقلال فاصله دارد! منصوریان می گوید برنامه مان این است که تا سال 1400 حداقل ده شعبه در تهران داشته باشیم و بعد برویم سراغ افتتاح شعب در شهرستان ها

علیرضا منصوریان و کسب و کارش به روایت تصویر

علیمنصور با هر چیزی که با شکم ارتباط داشته باشد، جور است. از میز غذایش می توان فهمید چه قدر به قول خودش شکمو و به قول ما که با او سر شوخی را باز نکرده ایم، خوش خوراک است!

منصوریان می خواهد کافی شاپ نامبر تن را هم راه اندازی کند؛ افتتاح کافی شاپ های زنجیره ای نامبر تن که بشقاب وی آی پی صبحانه هم بدهند، در دستور کار ماست و طی سه چهار ماه آینده شروع می کنیم. با انواع صبحانه های امریکایی، ایتالیایی، انگلیسی، هندی، مکزیکی، فرانسوی، اسپانیایی و تایلندی که تنوع بالایی دارند. خودم حسابی قهوه خورم و برای ارائه قهوه هم برنامه دارم.

منصوریان می گوید: یکی از دلایل علاقه مندی ام به رستوران این است که با مردم مستقیم در ارتباط هستی... واکنش مردم در جامعه نشان می دهد راه را درست می روی یا در مسیر نادرستی قرار داری. وقتی مردم با تو خوب رفتار کنند یعنی از عملکردت و رفتارت راضی هستند اما اگر آنها کارت زرد به تو بدهند باید مسیرت را عوض کنی. اینجا من بی واسطه با مردم روبرو می شوم و بازخوردها را نسبت به هر حرفی که می زنم و هر تصمیمی که می گیرم، می بینم.

از منصوریان می خواهیم بدون تعارف بهترین غذای رستوران نامبرتن را به سلیقه خودش معرفی کند... به شوخی می گوییم فقط نگو تمام ساندویچ های من مثل بچه هایم هستند و نمی توانم بین آنها فرق بگذارم! این هم پیشنهاد سرآشپز شماره 10 به شما: ساندویچ دبل دان که بدون نان درست می شود و جای نان، فیله مرغ دارد و ورزشی است را به شما توصیه می کنم. البته تعریف از خود نباشد پیتزاهای ما هم در ایران جزو 3 تای اول است. به زودی همبرگر تپل تولید خودمان را هم به منوی فست فود اضافه می کنیم.

علیرضا منصوریان و کسب و کارش به روایت تصویر

منصوریان صادقانه می گوید: فست فود 30 تا 35 درصد سود دارد اما سود اصلی زمانی است که میزان تولید بالا برود. یعنی شما بتوانی تولید انبوه کنی که در این صورت مواد اولیه را هم ارزان تر می خری. سود فست فود از 3 شعبه به بالاست اما من ناشکری نمی کنم. همین که برای 60 جوان شغل ایجاد کرده ام و حدود 200 نفر از هموطنانم سر سفره نامبر تن نان می خورند، جای شکر دارد. من اصلا اعتقادی به سرمایه گذاری در بانک یا واسطه گری در بازار موبایل، ماشین و مسکن ندارم و عاشق تولید هستم.

من ناشکری نمی کنم. همین که برای 60 جوان شغل ایجاد کرده ام و حدود 200 نفر از هموطنانم سر سفره نامبر تن نان می خورند، جای شکر دارد. من اصلا اعتقادی به سرمایه گذاری در بانک یا واسطه گری در بازار موبایل، ماشین و مسکن ندارم و عاشق تولید هستم.
علیمنصور کارمندان فست فود خود را هم به ما معرفی می کند و می گیود اکثر بچه ها دانشجو هستند که 3 روز در هفته درس می خوانند و 3 روز هم برای کمک خرج زندگی و تحصیل پیش ما کار می کنند. برای بانوانی که در فست فودهای ما کار می کنند، سرویس گذاشته ایم که هر روز آنها را از در خانه می آورند محل کار و از محل کار برمی گردانند خانه ... برای من امنیت همکارانم خیلی مهم است. همان طور که امنیت خانواده ام اهمیت دارد.

اگر شاگردانت و بازیکنان نفت نمایندگی نامبر تن را بخواهند به آنها می دهی؟ منصوریان از این سوال جا می خورد اما بعد از مکثی طولانی حواب می دهد فعلا برای نمایندگی برنامه ای نداریم و می خواهیم تمام ده شعبه تهران با نظارت خودمان باشد. برای من کنترل کیفیت خیلی مهم است. همین حالا در حال راه اندازی گروه کنترل کیفیت هستیم. گروهی که سر زده و در نقش مشتری به شعب ما بروند و نحوه برخورد با مشتری و کیفیت غذا را کنترل کنند



دیدگاه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
عناوین برگزیده news11
news11